Hakkımda

Ceren Yılmaz, 1986 yılında İstanbul’un Cihangir semtinde doğmuş bir Yay burcudur. İl, Orta ve Lise eğitimini bitirdikten sonra, müziğe olan tutkusuyla İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi bölümünü bitirerek, solistlik alanında uzmanlaşmaya adım attı . Konservatuvar eğitimini tamamladıktan sonra, müzik öğretmenliği üzerine pedagojik formasyonunu Yıldız Teknik Üniversitesi’nde tamamlamıştır.

Profesyonel müzik kariyerine vokalist olarak başlayan Ceren, birçok ünlü sanatçıyla birlikte çalışma fırsatı bulmuştur. Murat Boz, Cem Belevi, Buray, İbrahim Tatlıses, Ebru Yaşar, Serkan Kaya, Doğuş, Barış Bilgili, Aşkın Nur Yengi, Pınar Aylin, Cenk Eren ve Seda Sayan gibi birçok isme vokalistlik yapmıştır. Ayrıca, çeşitli reklam jingle’larında seslendirme yapmıştır.

Solo kariyerinde ise yurtiçi ve yurtdışı konserlerde ve festival sahnelerinde yer almış ve aktif olarak devam etmektedir. 2016 yılında Sezgin Irmak’ın romanına özel müzik albümünde yer alan “Zehr-i Bal” adlı şarkıyı seslendirmiştir. İlk teklisi olan “Telefon Rehberi” adlı şarkısı yakında dinleyicilerle buluşacak. Kendi söz ve müziği olan şarkılarını yeni çalışmalarıyla dinleyicileriyle paylaşmayı sabırsızlıkla beklemektedir. Aktif müzik hayatı devam ederken bir çok başarıyıda beraberinde anıları arasına eklemeyi sürdürmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir